Het traject, in 3 maanden het slapende wakker maken in jezelf.

Een Verwonder-traject bestaat uit:

  • 3 Maanden, een heel seizoen; jezelf onder begeleiding van mij en de groep een nieuw perspectief toestaan.
  • 3 Live dagen : Inclusief lunch of diner, waarbij we speciale verwonderuitdagingen aangaan op unieke plaatsen waar je normaal misschien niet zou komen.
  • Wekelijkse wandelingen; elke week een wandeling van een uur, een moment in de natuur, soms in stilte, soms met opdrachten. Vrij om bij aan te sluiten of door de afstand in je eigen omgeving te volgen.
  • Wekelijkse online sessies; inchecken bij elkaar en ik je mee op reis neem door grote en kleine verwonderopdrachten die je kijk op je gewone leven laten verwonderen.
  • Speciaal verwonderpakket; een goodiebag met dingen om je te verrassen en aan te verwonderen.
  • Verbinding; groep van 6 tot 12 vrouwen waar je mee verbindt en je op verwonderzoektocht gaat.

 

Bij 6 deelnemers gaan we al van start, bij 12 zit het seizoen echt vol. Je bent heel erg welkom! Meld je aan voor de pre-order!

Nu €750 in plaats van de reguliere prijs van €1150

Voor €750 krijg je bij mij een heel traject van verwondering, zowel online momenten als live dagen.

Een heel seizoen, 3 maanden lang jezelf onderdompelen in de verwondering en de tijd voor jezelf opladen, verrast raken, heel veel vrolijkheid, enthousiasme en lachen. De stilte vinden en daar de verwondering in ontdekken. De natuur, je omgeving, jezelf een seizoen lang op verwonderzoektocht geeft je weer een frisse, nieuwe blik op je leven.

Sale!

Verwonder jezelf traject

Sale!

Verwonder jezelf traject

Meld je hier vast aan voor de wachtlijst. Klik op het winkelwagentje, en vul je gegevens in en ik neem contact met je op voor een intake. Bij 6 deelnemers gaan we van start, een seizoen lang jezelf het verwonderen weer helemaal gaan toestaan...