Polinizarores

'Polinizarores’ is de titel van dit prachtige kunstwerk dat ik dit jaar kocht in Peru.
De titel had ik nog niet ontcijferd, de kleuren en de afbeelding..zo krachtig, het meisje op de rug van de vogel met een halve sleutel in haar hand op missie..

Polinizarores’ is de titel van dit prachtige kunstwerk dat ik dit jaar kocht in Peru.
De titel had ik nog niet ontcijferd, de kleuren en de afbeelding..zo krachtig, het meisje op de rug van de vogel met een halve sleutel in haar hand op missie..

Ik herkende mezelf in haar, vlieg van plek naar plek om met een sleutel deuren te openen. Deuren naar nieuwe mogelijkheden, deuren naar nieuwe kansen, verder kijken dan men dacht te kunnen zien, dieper te vertrouwen dan men dacht te hebben.

Altijd van kind naar gezin, gezin naar school en soms van kind naar vrienden of de familie dieper in… vlieg ik van hartje naar hartje en overal laat ik weer iets achter van het vorige bezoek en neem wat mee naar het volgende.

Het mooiste werk van de wereld, zo vanaf de rug van die vogel met de sleutel in m’n hand.

Dit kunstwerk hangt nu in het trapgat van ons heerlijke huis, ik zie haar elke dag en besef ineens hoe prachtig en waardevol ik haar vind .

Volgend jaar ga ik meer van mijn vlieguren en magische sleutelmomenten met jullie delen. Het is een belofte aan mijzelf, eerlijk..ik vind het ergens super spannend. Het werk dat ik doe omdat ík het doe, recht uit m’n chaotische, snelle, analytische, liefdevolle, enthousiaste, vrolijke, verwonder hart met inmiddels zoveel ervaring.

Ik neem jullie vanaf nu ergens gewoon mee op reis in mijn wereld, tussen de jongeren, gezinnen, klassen, gedoetjes en hartverwarmende successen.

Want samen genieten is eigenlijk nóg veel leuker!
Lieve enthousiaste groet

Myrte

kunst van Jade Rivièra te Lima in Peru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opmerkingen

 
  •  

 

 

 

 

 

 

  •  
  •  
  •  

 

 

 

 

 

  •  

 

 

  •  
 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.