Een eiland om te rusten.

Ik ben de vuurtoren voor al jullie gevoelens die onbeantwoord voortstuwend tastend en brekend ronddwalen. Ik ben de vuurtoren en bouw aan een eiland om te mogen rusten. Een eiland vol met veel lieve, grote, wijde armen om jullie te laten rusten en bijkomen van de woelige reis om gezien gehoord en gevonden te worden. Want ook jij lege oogjes, lief kleintje, verdient het om met grote glinsterende ogen vol positieve verwachting ontvangen te worden, te voelen dat we op jou gewacht hebben, jou helemaal te willen, jij er helemaal mag zijn, welkom op dit eiland.

 

Lege oogjes kom maar, ik zie jullie stormend door het landschap woesjen en waaien, breken en golven een weg banend door de weerstand en tegenwind. Ik herken deze energie en wil meebanen, meeduwen en meedragen wat er in jullie lijfjes allemaal gebeurd en jullie hoofdjes geen idee van hebben. Het is een grote vraag voor alle hoofden wat jullie zo woest en wild maakt, zo grillig en zoekend.

 

Ik ben klaar om te schijnen lieve reizigers, wie komt er op dit eiland rusten met stevige, warme sterke armen om ze te kunnen omarmen? Ze komen er aan 'de kleine', ze komen er aan om gevonden te worden, ze zijn al even onderweg en moe...

Klaar om gevonden te worden door onze grote warme stevige armen om bij te mogen uitrusten en thuiskomen bij ons en zichzelf.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.